Om oss

Futura Larm & Miljö

 

Vi är företaget för dig som behöver få tag på ekologiska byggmaterial av hög kvalitet i Skåne eller övriga Sverige. Vi vänder oss både till dig som privatperson samt dig som företagare som ska renovera eller bygga nytt och behöver kvalitativt byggmaterial. Samtliga av de byggmaterial som vi säljer är av högsta möjliga kvalitet. Vi har ett stort utbud och självklart finns vi alltid nära till hands för att hjälpa dig välja ut de material som gör sig bäst för just ditt projekt.

Vill du veta mer om oss på Futura Larm & Miljö eller våra ekologiska byggmaterial är du välkommen att kontakta oss. Du når oss både via mejl och telefon. Hos oss får du alltid snabba svar på dina frågor.

Välkommen!

Ekologiska byggmaterial för ett hållbart bygge

För att undvika att din renovering eller nybyggnation gör alldeles för stor påverkan på miljön bör du använda dig av ekologiska byggmaterial. Det är miljövänliga material av hög kvalitet som ger ett hållbart resultat, för både fastigheten och miljön. Hos oss på Futura Larm & Miljö kan du köpa ekologiska byggmaterial av hög kvalitet till förmånliga priser. Kontakta oss så berättar vi mer!